Klachtenformulier

Heeft u een verbetersuggestie voor SecureFeed? Of denkt u dat een deelnemer van SecureFeed zich niet aan de regels houdt? Dien dan uw klacht in bij SecureFeed.

Vul hieronder uw gegevens in. Het is belangrijk dat u uw klacht/ verbeterpunt zo volledig mogelijk beschrijft. Soms hebben wij meer informatie nodig. Wij nemen dan contact met u op. Wilt u uw klacht/ verbeterpunt liever anoniem indienen? Bel ons dan op +31 85 77 319 45.

Een verbeterpunt of een klacht kan door iedere betrokkene bij SecureFeed (deelnemer, leverancier of stakeholder) worden ingediend en gebeurt in principe via het klachtenformulier. Deze wordt geregistreerd en naar juiste persoon doorgezet ter behandeling.  De indiener ontvangt een ontvangstbevestiging. De indiener wordt geïnformeerd over verdere opvolging van verbeterpunt, klacht of bezwaar. 

Verhoogde risico's of (dreigende) calamiteiten

Wij verzoeken u dringend om eventuele (verhoogde) risico's of (dreigende) calamiteiten met diervoeders waarbij de diergezondheid en/of voedselveiligheid in het geding is, te melden via het 'Meldpunt' van SecureFeed.

U wilt
Aanhef
Adres
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.