Actueel <
16 januari 2024

Vacatures werkgroepen SecureFeed

SecureFeed is op zoek naar nieuwe leden voor de werkgroepen. Op dit moment is het secretariaat op zoek naar meerdere werkgroepsleden voor de werkgroep meldingen en één werkgroepslid voor werkgroep deelnemers & leveranciers.

Werkgroep meldingen

Werkgroep meldingen adviseert de directie en het secretariaat inhoudelijk over de werkwijze, afwikkeling en evaluatie van de telefonische conferenties. Deze telefonische conferenties (telco’s) worden gehouden wanneer er een overschrijding van een afkeurgrens (wettelijk, GMP+, SecureFeed) is geconstateerd en deelnemers van SecureFeed zijn betrokken.

Werkgroep deelnemers & leveranciers

De werkgroep adviseert directie en secretariaat inhoudelijk over de ontwikkeling, voorbereiding, invulling, uitvoering en evaluatie van onder andere auditprogramma’s voor deelnemers en leveranciers.

Interesse of vragen?

Hier vindt u de volledige werkgroepsprofielen. Indien u vragen heeft of interesse hebt om zitting te nemen in één van de werkgroepen, kunt u contact opnemen met het secretariaat via secretariaat@securefeed.eu.

Meer actueel

Nieuwe versie van pesticidenwijzer online

In samenspraak met verschillende partijen in de diervoedersector (Nevedi, Het Comité van Graanhandelaren, OPNV, VERNOF, MVO, VVDN) heeft SecureFeed de...

+
05 februari 2024

Aanmelden opleiding tot lead-auditor voor SecureFeed

Elk jaar organiseert SecureFeed een tweedaagse training voor medewerkers van onze deelnemers die lead-auditor willen worden. Dit jaar vindt de plaats ...

+
16 januari 2024